Vaše iskustvo naša je misao vodilja

Molo Longo predstavlja sinonim za kvalitetu turističke ponude. Fokus prvenstveno stavljamo na bogatu i kvalitetnu ponudu diljem Jadrana.

Tim Molo Longo
Iznajmljivači nekretnina

Što grupacija Molo Longo može učiniti za vas?

 • Jednostavna rezervacija

  Naša misija je svakom gostu omogućiti pouzdan, brz i jednostavan proces rezervacije.

  Odaberite smještaj i datume boravka te potvrdite rezervaciju. Toliko je jednostavno.

 • Brza
  prijava

  U opuštenoj atmosferi naših ureda gostima pružamo uslugu plaćanja smještaja, prijavu boravišta, preuzimanje ključeva te detaljno informiranje o najbitnijim aspektima odabrane lokacije.

 • Maksimalna udobnost

  Svaku smještajnu jedinicu koja se nalazi u Molo Longo ponudi detaljno provjeravamo kako bismo se uvjerili da je u skladu sa strogim kriterijima naše turističke ponude.

  Molo Longo. Provjerena kvaliteta.

 • Sigurna on-line kupnja

  Bezbrižno u svega nekoliko koraka potvrdite svoju rezervaciju i plaćajte on-line putem najsuvremenijeg sustava. Svaka transakcija je sigurna, a vaši podaci zaštićeni od zlouporabe.

Naša priča

Potaknut potencijalom i ubrzanim razvojem Rijeke kao snažnog turističkog odredišta na Sjevernom Jadranu, tim okupljen oko ideje pružanja usluga turističke agencije 2016. godine počinje nuditi klasičnu uslugu posredovanja u turističkom najmu za apartmane i sobe na području Rijeke.

Iznimno visoka potražnja potaknula je brzo širenje i kontinuirano unapređivanje ponude agencije. Predanost i naporan rad tima mladih, ambicioznih ljudi rezultirali su stvaranjem potpuno novog, inovativnog koncepta poslovanja na ovom području. Tako je 2018. godine otvoren prvi integralni hotel u Rijeci, Molo Longo.

Novim ulaganjima i rastom, tvrtka je proširila broj zaposlenika i stvorila tim profesionalaca koji svoje znanje i trud svakodnevno ulažu u stvaranje kvalitetne i prepoznatljive usluge. U vrlo kratkom vremenskom roku, ovaj inovativan način poslovanja prestao je biti nepoznanica – iznajmljivači i gosti počinju uočavati kvalitetu i prednosti grupacije Molo Longo, a prepoznatljivost branda sve se više širi. Danas Molo Longo posjeduje bazu s više od 200 vrhunskih smještajnih jedinica modernog uređenja, dok je tijekom 2019. godine kroz naš sustav prošlo 18.000 gostiju.

Sve na jednom mjestu

Sveobuhvatna usluga

Prepustite cijeli proces iznajmljivanja svoje nekretnine stručnjacima i napokon osigurajte rezervacije koje ste uvijek željeli.

Od fotografija i provjere usklađenosti sa zakonima vezanim uz turističku djelatnost do dočekivanja gostiju, njihove prijave i odjave te informiranja. Pobrinut ćemo se i za čistoću i održavanje nekretnine.
Zvuči dobro? Javite nam se.

Saznaj više

Ponudite smještaj

Prepustite najam svojih objekata stručnjacima. Odaberite paket upravljanja objektom koji vam odgovara i napokon osigurajte rezervacije koje ste uvijek željeli.
U najboljim ste rukama.

+385 (0)91 600 6646

info@mololongo.com

Saznaj više

Pravne informacije