Čišćenje apartmana i kuća za odmor

Osim profesonalnog čišćenja vašeg objekta možemo vam ponuditi i najam, pranje i izmjenu posteljine, osiguravanje adekvatnog broja ručnika, kupaonskih tepiha i kuhinjskih krpa, kao i kompletno punjenje i održavanje potrošnog materijala poput toaletnog papira, sapuna, deterdženta za suđe, tableta za perilice, spužvica, krpica i sličnih potrepština.

Zadovoljstvo klijenta na prvom je mjestu, a za to se osobno brine naš interni tim za održavanje čistoće. Kvalitetno i uvijek na vrijeme! Isprobajte naše usluge i uvjerite se sami.

Saznaj više

Najam posteljine

Zaboravite na brige vezane uz pranje, sušenje i peglanje posteljine. Korištene setove posteljine donesete u naše prostorije i istog trenutka uzimate čiste setove sa sobom. Osigurat ćemo da su vam čisti setovi posteljine uvijek na raspolaganju, kao i stručno čišćenje prema propisanom postupku dezinfekcije, strojnu završnu obradu, adekvatno održavanje i skladištenje. Također ćemo izvršiti besplatnu zamjenu dotrajalih setova posteljine. Ipak gradimo partnerske odnose, zar ne?

Set uključuje:
 • Jastučnica DeLuxe
   
 • Navlaka DeLuxe
   
 • Plahta
   
 • Ručnik za lice
   
 • Ručnik za ruke
   
 • Ručnik za tuširanje
   
 • Tepih za tuširanje
   

Posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti posteljine i ručnika te jamčimo unificirane setove uvijek istog proizvođača.

Samoposlužna praonica rublja

U Crikvenici smo vam na raspolaganju 24 h dnevno u samoposlužnoj praonici gdje možete oprati i osušiti svoje rublje. Praonica rublja implementira sustave upravljanja kvalitetom ISO 9001, upravljanja okolišem ISO 14001, zaštitom na radu OHSAS ISO 18001, energijom ISO 5001 te higijenski standard RAL GZ 992. Njihova upotreba i daljnji razvoj se kontinuirano kontrolira i potvrđuje godišnjom obnovom certifikata.

Uslugu možete platiti kovanicama, a vrijeme skratiti uz kavu i novine.

Čekamo vas!

Čišćenje i održavanje bazena

Redovito čišćenje i održavanje bazena od iznimne je važnosti ne samo za funkcionalnost samog bazena već i za očuvanje zdravlja. Možemo vam ponuditi usluge redovitog održavanja i čišćenja bazena, provjeru ispravnosti aparature te uslugu kemijskog balansiranja vode kako biste u svakom trenutku bili sigurni u ispravnost vode i samog bazena. Kontaktirajte nas za više detalja i specifikaciju usluga.

Usluge kućnog majstora

S Molo Longom više ne morate brinuti hoće li se u vašem objektu nešto pokvariti ili oštetiti. Svim našim klijentima koji koriste full-service usluge Molo Longo turističke agencije na raspolaganju je naš interni tim kućnih majstora. Bilo da se radi o popravku, montaži ili doradi, naši iskusni majstori tu su za vas u bilo kojem trenutku.

Servis za čišćenje dio je grupacije Molo Longo

Grupacija Molo Longo posvećena je pružanju sveobuhvatne turističke ponude i osiguravanju najviše razine kvalitete turističkog smještaja i aktivnosti. Dugogodišnje iskustvo u turizmu čini nas pouzdanim i adekvatnim partnerom za potpunu i zaokruženu uslugu u segmentu turizma.

U sklopu grupacije osnovali smo Servis za čišćenje Molo Longo kako bismo u svakom trenutku bili u mogućnosti pružiti našim partnerima kvalitetnu i pravovremenu uslugu čišćenja.

Istražite lokacije na kojima smo prisutni i angažirajte stručnjake za održavanje čistoće.

Pravne informacije